dimarts, 3 de març del 2009

ÚLTIMES PLACES

 

NOMÉS QUEDEN 7 PLACES PER ANAR AL TEATRE EL DIA 20 ADJUNTO INFORMACIÓ MÉS AVALL. SI ALGUNA PERSONA ESTÀ INTERESSADA S'HA DE FER EL PAGAMENT A L'IES ABANS DE DIJOUS. RECORDO QUE ESTÀ OBERTA A PARES, MARES, ALUMNES, AVIS, AVIES, TIETS I TIETES.

 

 

Generalitat de Catalunya

Departament d'Ensenyament

Institut d'Educació Secundària

Manuel Blancafort

 

Av de l'onze de setembre, 29

08530 La Garriga

Tel. 93 871 55 03

Fax 93 871 60 60

e-mail: a8035222@centres.xtec.es

http://www.xtec.es/ies-manuel-blancafort/

 

                                                                  La Garriga, 13 de gener de 2009

 

 

 

Benvolguts pares,

 

Per al divendres 20 de març a les 8 del vespre tenim programada una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), a Barcelona, per anar a veure "L'Inspector", considerada la millor i més divertida comèdia de Nikolai Gógol, en versió lliure de Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel. A l'espai d'Internet http://www.tnc.cat/ca/l-inspector, trobareu tota mena d'informació sobre l'obra.

 

Aquesta sortida ha estat pensada per als alumnes de 1r i 2n d'ESO, encara que també reservem algunes entrades perquè puguin apuntar-s'hi alumnes d'altres cursos, i aquells pares que gaudeixin amb el bon teatre i vulguin passar-hi una  estona agradable. L'entrada més l'autocar, que ens recollirà a les 6.30 de la tarda a la Plaça del Silenci de La Garriga i ens tornarà a deixar a quarts de dotze, costa 28 euros.

 

Encoratgem especialment els alumnes de 1r i 2n d'ESO perquè hi assisteixen, ja que pensem que una bona obra teatral també contribueix la seva formació.

 

Per confirmar l'assistència del vostre fill/a, cal que efectueu l'ingrés, que l'alumne/a porti els diners en metàl·lic a Secretaria. Tingueu en compte que a partir del 13 de febrer no podrem admetre-us cap més sol·licitud, ni tampoc retornar-vos cap entrada, perquè ja haurem efectuat la contractació tant de l'autocar com de les localitats.

 

 

Cordialment,

 

 

 

 

Departament de Llengua Catalana i Literatura.

 

 

 



¡Ya está aquí Windows Live Spaces! Ahora podrás crear fácilmente tu propio sitio Web. Pruébalo