dijous, 5 de març del 2009

CARTA SSTT

Associació de Mares i Pares d'Alumnes NIF: G08762056

IES Manuel Blancafort

Onze de Setembre 29

08530 La Garriga

La Garriga, 2 de març de 2009

A l'atenció del Director de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental:

Senyor Josep M. Fernández Corominas,

Ens adrecem a vostè com a pares i mares dels alumnes de l'IES Manuel Blancafort de la Garriga per a comunicar-li el nostre neguit i preocupació pels esdeveniments que darrerament s'han produït al centre, dels quals ja en té coneixement pels informes que la Direcció li ha fet arribar .

La nostra preocupació és doble:

Per una banda, és evident que un incendi, per petit que sigui, suposa una situació de perill per ell mateix; però aquí hi hem d'afegir que en tractar-se d'un centre públic i haver d'activar el Pla d'Evacuació comporta uns riscos implícits afegits. I el més preocupant és la reincidència dels fets, mostra clara que no és una simple bretolada que se'ls ha escapat de les mans. Tot plegat ens fa témer per la seguretat dels nostres fills.

Per altra banda, ens preocupa l'ambient de malestar que han generat aquests fets dins de la comunitat educativa i que alteren el bon funcionament del centre tant a nivell acadèmic com de convivència.

Creiem que els fets són suficientment greus perquè el Departament d'Ensenyament posi a disposició dels òrgans rectors del centre tots els mitjans necessaris, tant econòmics per a l'adequació de les instal·lacions de seguretat: sortides d'emergència, polsadors d'alarma i detectors de fum a les plantes on no n'hi ha, com humans, per a poder aclarir les causes d'aquests episodis tan lamentables i així poder tornar a la normalitat acadèmica i de convivència a la qual els nostres fills tenen dret i per la qual el centre sempre s'ha caracteritzat.

Esperem que la seva l'actuació sigui el més eficient i ràpida possible i demanem una resposta informativa sobre les mesures que des d'Ensenyament s'estan portant a terme, el més aviat possible.

Atentament,

AMPA IES Manuel Blancafort i

Signatures adjuntes