dilluns, 5 de desembre del 2011

Banc d'Aliments

 

Benvolguts pares i mares:

 

Com ja és costum, aproximant-se les festes de Nadal, “Càritas Parroquial La Garriga” torna a fer una crida a les famílies de totes les escoles de la nostra població. Ja fa temps que aquesta entitat disposa d’un petit Banc d’Aliments que jprocura ajudar durant tot l’any algunes de les famílies més necessitades del nostre poble. Aquest ajut arriba a més de 170 famílies, és a dir, més de 500 persones, i això ha estat possible gràcies a col·laboracions com la de la vostra escola.

 

El que es pretén amb aquesta campanya de recollida d’aliments és omplir el “rebost” amb productes de primera necessitat (us fem arribar una llista dels productes que, a la pràctica, veiem que són els més útils) i d’altres que puguin completar mínimament la dieta d’aquestes famílies.

 

No cal dir que aquesta és una bona ocasió per fer créixer entre els més petits, adolescents i joves l’esperit de solidaritat amb els més necessitats i desafavorits.

 

Aquelles famílies que vulgueu i pugueu col·laborar podeu dur els aliments entre els dies: 12 al 16 de desembre.

 

Us agraïm el vostre suport i ajut. En nom de “Càritas Parroquial La Garriga” rebeu el més cordial dels agraïments i la felicitació més sincera de Nadal.

 

LLISTA D’ALIMENTS MÉS CONVENIENTS PEL BANC D’ALIMENTS

 

o   Oli (ampolles d’1 litre)

o   Llet

o   Sucre

o   Farina

o   Llaunes de tonyina/sardines

o   Llaunes de tomàquet sencer o triturat

o   Arròs

o   Llegum sec

o   Xocolata en pols (Cola-Cao, Nesquik, etc…)

 

NADAL 2011

 

 

AMPA IES Manuel Blancafort